U follow me?

choose your language

Wednesday, 19 November 2008

Aper dah jadi ngan Sheena?

Missing again. Hehheee.. Jangan marah.. Teramatlah bz ngan macam2 bende. First of all, sorry to all kengkawan yg dok tengok page ni cam static jer.. sigh.. sowwieeeeeee.

Next, Alhamdullillah, ayah's safe and at home now. For those who didn't know, he had just left IJN a few days back after 4 bypasses n a valve repair op. Ayah, akak doa-kan ayah selamat pasni ayah sihat k. Shayang ayah!!

Ketiga, kepada orang2 yg hanya gunakan org lain utk bergntung hidup walhal mereka tu sgt2lah "able-bodied", stop it. I HATE, hate, HATE ya'll. L.O.S.E.R.S! Parasites!! Aku sanggup ilang kawan dari ader kawan yg nyusahkan aku or pretend nak jaga or bebaik ngan aku.

Keempat, kitten kesayangan aku, Blackie died the dah ayah was in ICU. Aku jadi cuak, hari tu actually ayah dah leh kluar ICU, tp doctor kate lungs dier ader problem, so tak leh kluar lagik. Aku baru jer nk sampai hospital dapat call kate Blackie died. Sedih tahap anjing tapi takkan nk balik, ayah lagi penting... That whole day and night was spent crying.

Aku realise yang ramai lagik kengkawan aku yang aku ingat dah lupakan aku rupanya sayang kat aku. Tapi ramai gak yg gunakan aku jer.. Ni satu lagik citer yang aku nk citer.. Aku skang dah brenti keje. Full-time bummer. So pocket-ku pun semakin nipis, skang nampak sesgt lah maner kwn2 yg mmg nk guna aku jer.. Duit semakin habis, kawan semakin sikit. Good news for u guys, aku tak kisah pun korang blah. Sep skit. sheesh. orang cam korang lah paling sial dalam dunia ni.

pssst..
Aku nk sambung blajar.. Wish me all the best k.

Love life aku semakin cam takde hala tuju. Single, 26 (turning 27 reaaal soon), fugly. Ntah, aku dah naik bingit dgr ayah aku dok marah2 kate aku tak serious in life. Ader ker? Dier kate aku tak pikir pun psl settling down. Raincheck; being single doesn't mean not being serious about life. Cam lah aku tamau settle down, siape taknak babe? Aku lagilah pompuan, ader shelf-life. And in my age, the expiry date is soon; TOO BLOODY SOON. Yelah maner taknyer, lelaki nak yang hot, yang cun, yang muda, non of which describes me. Ntah lah insyallah. Ader jodoh, ader lah, if takde aku nk buat camner kan? Ader this mamat i really fell in love with, not even my bf, tapi kitorg rapat, cam TTM lah. Dier ader dua choice either aku atau ader sorang lagi gal ni lah. Dier choose that gal tp masih "keluar" ngan aku. Memula dier ader promise kat aku if dier dah make decision dier nk choose siape, he'll lemme know. Tapi satu hari tu aku find out yg dier dah bwat decision. Tp dier tak btaw pun. When asked, dier kate "I tak btaw coz i don't wanna lose you. I know the minute i tell you, i'm gonna lose you." Kengkawan, apekah?? Tapi aku sayang dier sesgt siot. Ker izzit just i'm lonely and am at my most vulnerable state? tapi dier lain siot. Aku break-up ngan ahmer yg aku dah couple for 7 years pun aku tak JK camni. Ni nasib baiklah cousin sister aku stay ngan aku time dier cuti skolah, so aku takdelah dok pikir sal mamat tu. But seriously kan, aku ader tanyer dier, bday aku nk wish sumthing leh tak, dier kate aper dier. Aku cakap kat dier "I wish u bring me good news, news that u n her is over" he just looked and said "maybe". Aku sedih siot.. Sangat sedih. Aku taw, he will never be mine. Aku taw sangat...

-Updates on Project Home-
Umahku sangat santik skarang ni. Wall yang aku nk colour merah and grey tak jadik, tapi aku compensate grey tu with putih. Ni pasal colour grey sangatlah mahal. Sofa baru tu best siot!! nak tgk gambar2? Nanti bler net ni dah tak lembab aku post ek.

owh.. satu lagik. Aku dah gunting rambut. Evrytime aku JK, nilah kejeku.

6 comments:

a Q r a m said...

so long waited for ur news..n so many things happened..stay strong...


ps:study mane huh?

mollyjinxed said...

hope ayah's doing well.

study hard k..

jgn ponteng kelas! hehehehe.. ada peluang ni.. buat seabih baik

make me proud! hahahaha

donuto said...

heyhey ayah dah ok!saje je nak mengkomenkan blog u..kakak jom makan ani sup utara sec 9..dah lawa!

Sheena Saini said...

mollyjinxed:
shayang... gue ma abiskan 3 thn ni ngan secepat mungkin. zaman ponteng2 class dah over dah.. negh ngeh ngeh. tu zaman jahilliah kite dulu.

missing those days babes. seriously missing it.

aqram:
taw2.. so ur comments on my cbox, but just couldnt bring myself to blog about anything. well, hopefully pasni byk arr citer yg nak diblogkan.

donat:
mmg cantik siot lepas reno. nampak mahal nk mampus! nak mkn kat saner pun takut tak cukup duit. hahhahhaa.
jom2 sup utara!!

Felicia F. Ramzi said...

first: your hair! omg, it's gojez babe!.

second: Hope your dad gets well soon.

third: sorry for your Blackie..:(

fourth: im between jobs too now, so we're two! poket totally menipis now..darn..

fifth: Where to nak study?

sixth: Red? whoa, mine's red too..sgt soka..

seventh: that guy is on the losing end..he doesnt know what he's missing!

Sheena Saini said...

thanks felicia!!!!

Related Posts with Thumbnails