U follow me?

choose your language

Thursday, 21 October 2010

Maslis Agama Islam Selangor - Kebenaran Kahwin (Perempuan)

Alhamdulillah.. Everything's settled at Majlis Agama Islam Selangor.. Now aku dah officially diberi green-light untuk kawen. Heheheeehe..

Procedure tak banyak pun, Heikal and Danial became my saksi borang. Meaning, they have to be there when i sign the borang.. Ayah as wali pun ade gak.. Leh nampak ayah sangatlah excited. Heheeehe.. Ayah, ayah.. cam die pulak yang nak kawen kan? 

I was all nerves mase jumpa ngan imam tu.. Yelah.. Kite ni cammaner kan.. I bet he could read me like a book. Opps.. So lepas borang dah dicop dan disahkan, kene jumpa imam lik. Imam pun bukak lah his trusty diary..

17 Deccember... Hmm.. I saw banyak name dah! OWh owwh owhhhhhhhhhhhhhhh!! 

"Saye ade mengajor hari ni.. Lepas mengajor, saye bergerak lah ke rumah kamu ye.. Saye ngajor kat KJ, jadi angaran sampai ke rumah kamu dalam pukul 9 ye."

Alamak! Kul 9? Kul brape pulak nk nikah? Kul brape plak nk menyerah..? Kul brape plak nk berinai? Aduyaai.. Tapi nk wat cammane kan.. Takkan nk tukar date pulak kan?

So dengan ini saye umumkan pada semua;

SHEENA & KIKI INSYALLAH AKAN BERNIKAH PADA 17.12.2010 !

xoxo
sheena the incorrigible bride 

No comments:

Related Posts with Thumbnails