U follow me?

choose your language

Friday, 3 June 2011

shhh.. nak buat ape? komplot komplot

Next month, my Mr Sayang will be celebrating his 29th burfday. Yeay. dah tua dah die.. Rase cam nak buat something special for him coz tahun ni first tme die celebrate his birthday as husband orang. hm.. tp memandangkan keadaan ekonomi ku yg tak brape nak stable, xleh lah nk wat bende yg gempak2 or bagi hadiah yang canggih2. sorry sayang.. Nanti i make up ngan bende lain yg lagi best kay..

ni lah kami mase settle sanding aritu.. ngee. ni lah Mr Sayang

Rase cam nak surprise die nagn a trip somewhere yang tak makan expense banyak sgt. Cameron ke, PD ke, Langkawi ke. Mahal tak? Nasib baik birthday die in July, so xde lah clash ngan musim cuti skolah kan. Kalau tak, semua harga pun triple. Haish.

Kay, kalau pilih PD, travel expense dah leh cut, coz leh drive and dekat je pun. Tapi nyer, what the hell is there to do in PD?! Tempat lain best best gak, tp cost travel jer dh melambung. Pening pening.. 

xoxo
sheena the wifey lola

No comments:

Related Posts with Thumbnails