U follow me?

choose your language

Tuesday, 22 March 2011

The Japans Marches On


Shawl - Mama's drawer
Inner - Jalan TAR 

Top - Levis
Jeans - Trifted
Pumps - Pasar Malam

mmkay.. today's post actually ain't about what i wore out this morning. Tu iklan je. Sebenarnyer, ape yg dalam kepala ni is about period. Yups. Again this month. Means? No baby lah kan.. Sigh.. Nk bua macam mane kan, lom ade rezeki lagi.. 

Last month, my period came on the 20th, so kali ni on the 20th aritu i was so happy yg lom period lagi. Takde pun sengal2 cam selalu. It was so sad that pagi tu i was congratulating my fren who just found out that his wife's preggy with their first child. then, just as i clicked 'SEND' on my mobile, i felt the ooze and the sudden pain at my lower back. True enough, period.

Rase frust sangat. Tatau kenape, i really thought kali ni sangkut. Minggu lepas n minggu ni je brape ramai my friends yg find out diorang preggy. Nak sangat baby.. Macam macam planning if ade baby nak buat ni, nak macam ni, nak tu, nak name ni.. Hampa. They said, jangan mengharap sangat so tak stress bile tak jadi. Yelah.. mmg i know, tu urusan Allah, tp just sedih.. 

Yang tak best pulak, smalam, period pain tu attack FULL FORCE! Seriously dah lame tak kene sakit teruk sangat macam smalam. Sampai nak buat ape pun tak boleh. 

Okay.. So no use sedih2. Life has to go on. Seeing the positive vibe, the more reason for me to stay cuddled with him under the sheets. Belum mase kami.. Satu hari InsyAllah..

"Ya Allah, permurahkan rezekiku dan kurniakanlah kami dengan chaya mata yang solehah.. Amin"

xoxo
sheena the retired lola

2 comments:

alin-anuar said...

cepat2 dpt baby...xsabar nak call 'mak ina'...hehehhe

Sheena Saini said...

if akak dapat baby takkan anak akak panggil akak mak ina kott? ikut lahkorang nk panggil ape

Related Posts with Thumbnails